Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів(2012) Мась, П. В.; Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила ВасилівнаУ роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.Документ Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону(2012) Махинько, Валерій Миколайович; Бабіч, Оксана Вікторівна; Махинько, Людмила ВасилівнаСтаттю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону.