Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива(РВЦ НУХТ, 2009) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Романова, Зоряна Миколаївна; Бартош, Г. В.; Тертиця, С. В.Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пиваз використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.Документ Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива(2011) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Романова, Зоряна Миколаївна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаДосліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.