Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок(2006) Дробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса АнатоліївнаСтаття присвячена дослідженню хімічного складу борошна «Нове», одержаного з висівок. Встановлено, що це борошно містить більше клейковини, мінеральних речовин та вітамінів, ніж борошно другого сорту. Хліб з борошна «Нове» має гладку поверхню без тріщин та правильну форму. Article is devoted to the chemical composition of flour "New", made from bran. This flour contains more gluten, minerals and vitamins than second-rate flour, has been established. Bread made from flour "New" has a smooth surface without cracks and regular shape.Документ Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці(2012) Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса АнатоліївнаВ статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на показники якості хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці. Встановлено, що хліб з цього борошна доцільно готувати прискореним способом з використанням заквасок-підкислювачів. The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour. Bread from this flour advisable to prepare an accelerated manner using sour-acidulant.