Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків
    (1997) Українець, Анатолій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Асауленко, А. О.
    Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків. The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.