Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
    (2007) Пасічний, Василь Миколайович; Єрмак, О. Ю.
    У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види паштетних консервів
    (2007) Пасічний, Василь Миколайович
    У статті розглянуто виробництво паштетних консервів та можливі нові компоненти рецептури, які можуть використовуватись при виробництві нових видів продукції цієї асортиментної групи. Перераховані переваги таких компонентів під час виробництва, що забезпечують високу якість паштетних консервів. The article deals the production of canned pate and possible new components of recipes that can be used in the production of new products of this product line. These advantages such components during production, providing high quality of canned pate.
  • Ескіз
    Документ
    Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів
    (2002) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
    Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла. Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич
    Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.
  • Ескіз
    Документ
    Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів
    (2007) Пасічний, Василь Миколайович
    Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. At the article presents the results of investigation buffer capacity animal origin, and assess its impact on the technological characteristics minced and pates emulsions.