Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива(2010) Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Перцевой, Федір ВсеволодовичВ статті обґрунтовано вибір нових видів рослинної сировини для виробництва морозива на основі екстрактів. Досліджено ефективність екстрагування за різних технологічних параметрів(температура, тривалість, співвідношення компонентів системи) та розроблено математичну модель з метою прогнозування перебігу масообмінного процесу для кожного виду рослинного матеріалу. In the article substantiation of choice of new types of vegetable raw material for the extracts basis ice cream production is given. Efficiency of extraction by different technological parameters (temperature, duration, ratio of components of the system) is investigated and mathematical model for prognostication of mass exchange process behaviour for each type of vegetable raw material is developed.