Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировини
    (2003) Осейко, Микола Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Мирончук, Валерій Григорович; Пешук, Людмила Василівна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Заєць, Євген; Гуца, С. В.
    У статті наведено дані щодо показників складу і якості рослинних олій із нетрадиційної сировини, що необхідні для створення ресурсозберігаючих технологій вилучення та збереження біологічно активних речовин у продуктах харчового, лікувально-профілактичного та функціонального призначення. The article presents data on the performance and quality of the vegetable oil from non-conventional raw materials needed to build resource-saving technologies of extraction and preservation of biologically active substances in food products, forging poly-care and functionality.
  • Ескіз
    Документ
    Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
    (2007) Українець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович
    У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.