Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичВ статті наведено інформацію про хімічний склад ефіроолійних культур. Ці рослини використовують у ветеринарії та в кулінарії. Кмин є максимально ефективною сировиною за цими властивостями (протеїн – 23,01 %, жир – 14,70 %). Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. In the article was produced information about chemical composition ethereality crops. These plants use in veterinary science and cookery. Cumin is maximally effective raw material in accordance with these properties (protein – 23,01 %, fat – 14,70 %). Application of ethereality crops may improve quality of animal production.Документ Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичЗ сирих овочів виробляють кормове борошно, проте сушінні овочів є витратним процесом. Їх вологість становить 80 %. Тому запропоновано вилучити сік, а сировина подрібниться автоматично. Натуральні овочеві соки є природними джерелами ароматів. Овочеві вичавки подрібнювали та просіювали. Кількість введення була 10 %. Виробництво корму включає пресування продукту, охолодження, сушіння, просіювання. Параметри пресування: вологість суміші - 15,5…17,0 %; температура гранул -60…80 ˚С, діаметр отворів матриці - 4 мм. Досягнуто збереження енергії, поживних речовин.