Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства(2013) Роглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичРобота присвячена дослідженню процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів в умовах закладів ресторанного господарства. Представлено результати досліджень впливу рецептурних компонентів дріжджових кулінарних напівфабрикатів на тривалість заморожування і характер зміни температури об'єктів дослідження. Для практичного використання в закладах ресторанного господарства розроблені номограми тривалості розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів.Документ Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства(2012) Роглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Чагайда, Андрій Олегович; Доценко, Віктор ФедоровичРобота присвячена розгляду застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства. The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.