Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини
    (2013) Романова, Зоряна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна
    Досліджено склад та властивості полісолодових екстрактів, як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозної патоки для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. The structure and properties polisolodovyh extracts as a "basis" for the soft drink, the optimum value polisolodovoho extract, water extract of raspberry and the required number of Glucose-fructose syrup to produce balanced by the component composition drink with harmonious taste.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість
    (2008) Кошова, Валентина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Дубицька, Т. В.
    Запропоновано визначення кисню в розлитих напоях і досліджена динаміка його вмісту при зберіганні та транспортуванні. Наведені фактори, що запобігають впливу кисню на стійкість готових напоїв. A determination of oxygen in spilled drinks and studied the dynamics of its contents during storage and transport. These factors prevent the influence of oxygen on the stability of the finished beverage.