Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози
    (2013) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Вивчено кінетику процесу ферментативного зцукрювання гідролізатів крохмалю у виробництві мальтозних сиропів. Встановлено залежність кінцевого глюкозного еквіваленту мальтозних сиропів від ступеня розріджування крохмалю. The kinetics of the process of enzymatic saccharification of starch hydrolysates in the production of maltose syrups were studying. The dependence of the final glucose equivalent of maltose syrups on the degree of liquefaction of the starch.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
    (2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Розборський, Є. В.
    Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню
    (2008) Грабовська, Олена Вячеславівна; Уханова, А. В.; Парняков, Олексій Сергійович; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    Досліджено вплив електромагнітного поля НВЧ на технологічні умови окиснення картопляного крохмалю пероксидом водню з метою отримання модифікованого крохмалю із драглеутворювальними властивостями.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів
    (2008) Грабовська, Олена Вячеславівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
    (2007) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.