Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Що може мала енергетика?(2008) Серьогін, Олександр Олександрович; Осьмак, Олексій Олексійович; Язєв, Олександр Сергійович; Курдюков, Олександр ПетровичНаукові дослідження й надбаний виробничий досвід засвідчують: для того, щоб забезпечити енергоносіями технологічні процеси в харчовій і переробній промисловості, як альтернативу природному газу й рідким нафтопродуктам доцільно цілеспрямовано використовувати генераторний газ, отриманий з низькосортного палива чи відходів-органічного походження. Research and Lessons industrial experience shows that in order to ensure energy processes in food processing industry as an alternative to natural gas and liquid petroleum products it is advisable to purposefully use producer gas derived from low-grade fuel or waste-organic origin.Документ Технічне переоснащення котелень і ТЕЦ(Харчова і переробна промисловість, 2003) Капустін, В. Б.; Гурес, А. А.; Серьогін, Олександр ОлександровичХарчова промисловість належить до пріоритетних галузей суспільного виробництва. Спрацювання активної частини основних фондів нині сягає понад 65%. Темпи оновлення енергетичного обладнання за останні роки значно знизились (з 12 до 1-2%), зменшились і обсяги капітального ремонту. Food industry is the priority sectors of social production. Release of the active part of fixed assets now total more than 65%. The rate of renewal of power equipment in recent years has decreased (from 12 to 1.2%), and decreased volume of repair.