Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба(2012) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаДосліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів. Показано, що в результаті використання житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл відбувається перерозподіл співвідношення вільної і зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. The rye-malt extract and enzyme Novamyl influence on saving of freshness of bread and staling process. The technological instructions on application of rye-malt extract in a baking industry are designed. The usage in bough rye-malt extract and enzyme Novamyl to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.Документ Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба(2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Білик, Олена АнатоліївнаДоведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.Документ Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл(2011) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондар, Наталія ПетрівнаДосліджено й встановлено, що вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на зміну в’язко-пластичних характеристик тіста не значний, що дає змогу отримати хліб гарної якості. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristic of dough. The bread with rye-malt extract and enzyme Novamyl prolong storage time and good guality.Документ Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню(2004) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Антонюк, Марія МиколаївнаНаведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.Документ Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння(2003) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.Документ Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба(2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.