Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
    (2009) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна; Сичевський, Микола Петрович
    Розглянуто значення оцінки та аналізу кадрового потенціалу для підприємств харчової промисловості, як способу підвищення ефективності використання кадрів. Висвітлено методики аналізу кадрового потенціалу.Описано класифікацію показників ефективності формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. Зазначені результати розрахунків інтегрального показника оцінки ефективності формування кадрового потенціалу. The role of assessment and analysis of human resources for the food industry as a way of improving the efficiency of staff. Deals with methods of analysis of human potentsialu.Opysano classification performance of human resources formation of the food industry . These calculation results of the integral index evaluation formation of human resources.