Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Історичний аспект злиттів та поглинань
    (2010) Скопенко, Наталія Степанівна
    Розглянуто історичний аспект процесів злиттів та поглинань. Досліджено особливості процесу злиття та поглинання в різні періоди. Рассмотрены исторический аспект процессов слияний и поглощений. The historical aspect of processes and absorptions is considered. The features of process of confluence and absorption are investigational in different periods.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції концентрації та інтеграції на українському молочному ринку
    (2011) Скопенко, Наталія Степанівна
    У статті розглянуті сучасні тенденції розвитку ринку молока та молочних продуктів України, визначені особли- вості формування та розвитку інтегрованих структур в молочній галузі. The article describes the current trends of the market in milk and milk products Ukraine, particularly by vost formation and development of integrated structures in the dairy industry.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовий промисловості України
    (2010) Скопенко, Наталія Степанівна
    Розглянуто особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовій промисловості України. Визначено позиціювання окремих галузей харчової промисловості на кривій консолідації, досліджено сучасні тенденції консолідації та інтеграції вітчизняних компаній харчової промисловості. The features of forming and development of associations are considered in food to industry of Ukraine. Positioning of separate industries of food industry is certain on the crooked consolidation, the modern tendencies of consolidation and integration of domestic companies of food industry are investigational.
  • Ескіз
    Документ
    Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України
    (2010) Скопенко, Наталія Степанівна
    У статі розглянуто основні причини формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України, досліджено переваги та недоліки функціонування інтегрованих об'єднань. In the article principal reasons of forming of integrated structures are considered in food industry of Ukraine, advantages and lacks of functioning of associations