Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор Серафімович
    Досліджено розмір кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока, виготовленого з глюкозно-фруктозними сиропами. Доведено позитивний вплив сиропів на процеси кристалізації лактози. Studied the size of lactose crystals condensed thermally processed milk, made from glucose-fructose syrup. The positive influence of syrups on the crystallization of lactose.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою
    (2003) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Вивчено дію ферментного препарату для гідролізу лактози у незбираному і знежиреному молоці та сумішах для морозива. Досліджено динаміку гідролізу лактози у молочних продуктах за низько- і високотемпературного режиму. Studied the effect of enzyme hydrolysis of lactose in whole milk and skim milk and cream mixtures. The dynamics of hydrolysis of lactose in dairy products for low-and high-temperature regime.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою
    (2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Вивчено дію ферментного препарату для гідролізу лактози у незбираному і знежиреному молоці та сумішах для морозива. Досліджено динаміку гідролізу лактози у молочних продуктах за низько- і високотемпературного режиму. Studied the effect of enzyme hydrolysis of lactose in whole milk and skim milk and cream mixtures. The dynamics of hydrolysis of lactose in dairy products for low-and high-temperature regime.