Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива
    (2004) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками. The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners.
  • Ескіз
    Документ
    Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення
    (2008) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Здійснено підбір підсолоджувачів природного походження, які відповідають вимогам дієтичного харчування. Визначено оптимальні дози використання фруктози у технології виробництва розробленої суміші для морозива, до складу якої входить молочна основа, фруктоза, цикорій, топінамбур, плодово-ягідні соки та інтегрована стабілізаційна система.
  • Ескіз
    Документ
    Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого
    (2009) Шпачук, Людмила Володимирівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Богданов, Єгор Серафімович
    Наведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.
  • Ескіз
    Документ
    Кількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозний сироп. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених на основі глюкозно-фруктозних сиропів.Определено количественную оценку качества сгущенного вареного молока. The quantitative estimation of the quality of condensed milk is determined. The expediency of replacing a carbohydrate part to glucose- fruktose syrup is showed. The results of researching products manufactured on the basis of glucose- fruktose syrups are represented.