Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві
    (2006) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.
  • Ескіз
    Документ
    Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів
    (2002) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович
    Розглянуто сировинну базу м’ясної промисловості України, яка останнім часом значно скоротилась і погіршалась. Значні відхилення якості м’яса зумовлюють пошук шляхів і способів його раціонального використання. Одним із технологічних прийомів при виробництві варених ковбасних виробів є використання фосфатних препаратів.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем
    (2006) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Досліджено утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем і стійкість кольору варених ковбас. В оцінюванні якості варених ковбас нами виявлено та рекомендовано враховувати значення співвідношення показників відбивання при довжинах хвиль 570 і 650 нм (D570/D650) після експозиції поверхні зрізу досліджуваного зразка у видимій області спектра.