Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
    (2005) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
    Визначено основні пріоритети у підготовці та становленні технологів з розроблення і виробництва харчових продуктів оздоровчої дії, виходячи із сучасних потреб людини та останніх досягнень науки й технології перероблення сільськогосподарської сировини. Обґрунтовано необхідність поєднання професійних і гуманітарних знань у системі навчання майбутніх фахівців. The main priorities in the preparation and formation of engineers developing and improving food production activities based on the needs of modern man and the latest achievements of science and technology of processing of agricultural raw materials. The necessity of combining professional and human knowledge in the system of training of future specialists.