Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрямки виробництва напівфабрикатів
    (2017) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Необхідність удосконалення асортименту молочної продукції визначає пошук і розвиток нових напрямків виробництва, які відповідають завданням поліпшення традиційних і створення інноваційних технологій з більш ефективним використанням сировини, підвищеною якістю напівфабрикатів і готової продукції та прийомами ресурсозбереження. The need to improve the range of dairy products determines the search for and development of new areas of production that meet the objectives of improving the traditional and the creation of innovative technologies with more efficient use of raw materials, increased quality of semi-finished products and finished products and methods of resource conservation.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного
    (2010) Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна
    У статті розглядаються спосіб отримання суміші на основі сиру кисломолочного для тривалого зберігання для наступної дефростації з додаванням білково-рослинної композиції на основі білкового концентрату та борошна пшеничного або екструдату рису у певному співвідношенні. In the article examined method of receipt the mixture based of curd for the protracted storage and a next defrostation with addition of protein-vegetable compositions on the basis of albuminous concentrate and the wheat flour or extrudate of rice in certain correlation.