Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві(2005) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості активного вугілля для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of active coal of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання(2013) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання, згідно з принципами кваліметрії. The article describes a method of quantifying the quality of the integrated meat cooked sausages in the extrusion process, according to the principles of quality control.