Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi
    (2019) Труш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
    В умовах інтеграції України з світові економічні спільноти питання удосконалення якості продукції на підприємствах харчової промисловості, в тому числі й підприємствах хлібопекарської галузі, розглядається як вирішальна умова зростання конкурентоспроможності продукції на внутрішньому ринках. Конкурентоспроможність хлібобулочної продукції залежить від забезпечення та реалізації ефективності намірів товаровиробників. In the conditions of integration of Ukraine with world economic communities questions of perfection of quality of products on the enterprises of food industry, including enterprises of bakery industry, examined as a decision condition of height of competitiveness of products on internal markets.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Питання удосконалення системи управління якістю продукції, безпосередньо пов’язані із проблемою необхідності пропозицій напрямків, які б впливали на покращення функціонування системи якості, відчого в свою чергу і залежить висока якість виробленої продукції. Дослідження діяльності підприємств хлібопекарської галузі, показали, що основними та першочерговими напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення складової контролю внаслідок алгоритму проведення статистичного приймального контролю за альтернативною ознакою, з метою усунення причин виробництва неякісної продукції. The improvement of product quality management directly related to the problem areas need proposals that would affect the improvement of the system of quality, exclusion and , in turn, depends on high quality products . The research activities of enterprises baking industry , showed that the main priority areas and improve the system of quality control is improving due to component control algorithm of statistical control for receiving alternative grounds, to eliminate causes the production of defective products.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. Quality management system of baking industry enterprises is one of basic levers for providing of effective management quality. With development of economic relations, to our opinion, actual are questions related to their analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування мотиваційного процесу для удосконалення управління якістю продукції
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Для усунення прогалин у системі управління якістю розглянуто мотиваційний процес для удосконалення управління якості продукції, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств. This mechanism refined and supplemented, by comparison with known theories of motivation, the structure of needs and the management block of motivational process, which significantly contributes to the successful development of enterprises.