Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційна активність підприємств молочної галузі України(2021) Федулова, Ірина Валентинівна; Васютинська, Юлія ОлегівнаДосліджено основні тенденції та перспективи розвитку молочного ринку в Україні. Встановлено, що ключові конкурентні переваги виробників молочної продукції, отримані завдяки інноваційному розвитку, дають змогу ефективно превалювати в конкурентній боротьбі. Доведено, що продуктові інновації на підприємствах галузі переважають над процесовими, серед яких, своєю чегою, переважають впровадження енергомістких та маловідходних технологій, технологій низькотемпературної обробки з метою збереження корисних властивостей молока, нанотехнологій та технології подовження строку зберігання.Документ Ефективність інноваційної діяльності промислових підприємств(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаРозглядаються види ефектів інноваційної діяльності підприємства. Пропонується система показників оцінки ефективності підприємства, в тому числі його інноваційної діяльності і інноваційного сприйняття.Документ Інноваційний розвиток харчової промисловості(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств харчової промисловості, стан інноваційних впроваджень і обсяги інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the food industry, the state of innovative implementations and volume of innovative products being introduced.Документ Результативність інноваційної діяльності(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаСистематизовані показники, які характеризують витрати і результати підсистем інноваційного процесу. Systematized parameters characterizing the costs and benefits of the innovation process subsystems.Документ Напрями інноваційного розвитку аграрного сектора(2012) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств агропромислового комплексу, стан інноваційних впроваджень і обсягів інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of agricultural enterprises, state and innovative implementations of innovative products being introduced.Документ Дослідження інноваційної активності промислового підприємства(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаВ статті розглядається зміст інноваційної активності і проблеми дослідження рівня інноваційної активності промислових підприємств. This article describes the contents of the innovation activity and problems of research-level innovative activity of industrial enterprises.Документ Дослідження характеру інноваційних змін на підприємстві(2011) Федулова, Ірина ВалентинівнаЖиттєвий цикл розвитку підприємства потрібно розглядати як послідовність фаз, які в своїй сукупності складають весь період еволюційного розвитку підприємства. The life cycle of the enterprise should be viewed as a sequence of phases, which together constitute the entire period of evolutionary development.Документ Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання(2010) Федулова, Ірина ВалентинівнаОбґрунтовано доцільність використання математичного інструментарію економетричного моделювання для дослідження результативності інноваційної діяльності на прикладі промисловості загалом, харчової промисловості і хлібопекарної галузі. Отримані моделі дають можливість володіти інформацією про тип інноваційного розвитку, ступінь ефективності використання інноваційних витрат на сучасному етапі.Документ Інноваційний мультиплікатор в аналізі інноваційної діяльності(2010) Федулова, Ірина ВалентинівнаОсновними складовими інноваційного процесу можна розглядати ті знання, що виробляються в його системі або входять в неї і ті результати, що виробляються в процесі його діяльності згідно кожного етапу. The main components of the innovation process can be considered the knowledge produced in its system, or included in it and the results produced in the course of its activities under each phase.Документ Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Череда, Володимир ВікторовичВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the baking industry by sector, innovative implementations and innovative products being introduced.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »