Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 19
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність інноваційної діяльності промислових підприємств
    (2011) Федулова, Ірина Валентинівна
    Розглядаються види ефектів інноваційної діяльності підприємства. Пропонується система показників оцінки ефективності підприємства, в тому числі його інноваційної діяльності і інноваційного сприйняття.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток харчової промисловості
    (2011) Федулова, Ірина Валентинівна
    В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств харчової промисловості, стан інноваційних впроваджень і обсяги інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the food industry, the state of innovative implementations and volume of innovative products being introduced.
  • Ескіз
    Документ
    Результативність інноваційної діяльності
    (2011) Федулова, Ірина Валентинівна
    Систематизовані показники, які характеризують витрати і результати підсистем інноваційного процесу. Systematized parameters characterizing the costs and benefits of the innovation process subsystems.
  • Ескіз
    Документ
    Напрями інноваційного розвитку аграрного сектора
    (2012) Федулова, Ірина Валентинівна
    В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств агропромислового комплексу, стан інноваційних впроваджень і обсягів інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of agricultural enterprises, state and innovative implementations of innovative products being introduced.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження інноваційної активності промислового підприємства
    (2011) Федулова, Ірина Валентинівна
    В статті розглядається зміст інноваційної активності і проблеми дослідження рівня інноваційної активності промислових підприємств. This article describes the contents of the innovation activity and problems of research-level innovative activity of industrial enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості
    (2010) Федулова, Ірина Валентинівна
    Кількісна оцінка залежності , що знайдена за допомогою статичної та динамічної моделей, дає можливість визначити тип економічного росту інноваційного обсягу реалізованої продукції, з однієї сторони, і ефективність використання інноваційних витрат з іншої. Quantitative evaluation of dependency that found using static and dynamic models, makes it possible to determine the type of economic growth of innovative sales, on the one hand, and the efficiency of innovation costs on the other.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження характеру інноваційних змін на підприємстві
    (2011) Федулова, Ірина Валентинівна
    Життєвий цикл розвитку підприємства потрібно розглядати як послідовність фаз, які в своїй сукупності складають весь період еволюційного розвитку підприємства. The life cycle of the enterprise should be viewed as a sequence of phases, which together constitute the entire period of evolutionary development.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання
    (2010) Федулова, Ірина Валентинівна
    Обґрунтовано доцільність використання математичного інструментарію економетричного моделювання для дослідження результативності інноваційної діяльності на прикладі промисловості загалом, харчової промисловості і хлібопекарної галузі. Отримані моделі дають можливість володіти інформацією про тип інноваційного розвитку, ступінь ефективності використання інноваційних витрат на сучасному етапі.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний мультиплікатор в аналізі інноваційної діяльності
    (2010) Федулова, Ірина Валентинівна
    Основними складовими інноваційного процесу можна розглядати ті знання, що виробляються в його системі або входять в неї і ті результати, що виробляються в процесі його діяльності згідно кожного етапу. The main components of the innovation process can be considered the knowledge produced in its system, or included in it and the results produced in the course of its activities under each phase.
  • Ескіз
    Документ
    Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості
    (2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Череда, Володимир Вікторович
    В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the baking industry by sector, innovative implementations and innovative products being introduced.