Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена Володимирівна; Харчишина, Елена Владимировна; Kharchyshyna, OlenaУзагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах підприємств харчової промисловості.Документ Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України(Національний університет харчових технологій, 2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаДосліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.