Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності використання хлібопекарського борошна у технології макаронних виробів шляхом застосування поліпшувачів структуроутворювальної дії(2010) Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана ДмитрівнаОбґрунтовані раціональні технологічні режими виготовлення макаронних виробів із використанням камедей та поверхнево-активних речовин. Explain rational technological modes of making pasta with the use of gums and surfactants.Документ Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві(2003) Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Волощук, Галина ІванівнаДосліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.