Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Цифровізація системи управління охороною праці підприємств харчової промисловості(2024) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ статті розглянуто основні тенденції цифровізації системи управління охороною праці підприємств харчової промисловості в частині моніторингу, для адекватного та постійного управління з урахуванням усіх факторів, що впливають на стан охорони праці. Розглянуто сервісні та програмні продукти з охорони праці, виконано аналіз їх функціональності, використання, можливості синхронізації єдиного інформаційного середовища СУОП харчових підприємствДокумент Формування кадрового резерву як інструменту мотиваційного менеджменту(2021) Грищенко, Діана Григорівна; Кайданович, Владислав ВасильовичУ статті представлено результати визначення теоретичної та практичної сутності кадрового резерву як невід’ємного елементу підприємства, окреслено основні етапи його формування. Охарактеризовано поділ кадрового резерву та види кадрового резерву за часом призначення. Окреслено значення кадрового резерву як мотиваційного інструменту, що має своє відображення у багатьох мотиваційних теоріях, які певною мірою доводять мотиваційну ефективність кадрового резерву. Проаналізовано досвід формування кадрового резерву в ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» і визначено, що основним способом формування резерву є навчання працівників на посади завідувача відділу, заступника керуючого, керуючого магазином. На основі зарубіжного досвіду формування кадрового резерву, а саме методу поділу працівників на «кар’єрних» та «некар’єрних», було розроблено авторську схему формування кадрового резерву з урахуванням особливостей підприємства.