Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективні структуроутворюючі компоненти у виробництві заморожених десертів(2024) Кузьмич, Влада Володимирівна; Басс, Оксана ОлександрівнаРозвиток крафтового виробництва морозива в Україні не стоїть на місці, а впевнено величезними кроками прямує в майбутнє. Надзвичайно швидкий темп розширення асортименту крафтового морозива спонукає великі промислові компанії не відставати та вводити в своє виробництво нові популярні смаки та підходити до цієї справи творчоДокумент Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру(2020) Поліщук, Галина Євгеніївна; Бреус, Наталія Миколаївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Ножечкіна-Єрошенко, Галина Миколаївна; Семко, Тетяна ВасилівнаДосліджено вплив казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру. За функціонально-технологічними характеристиками для збагачення морозива обрано казеїн міцелярний. Із застосуванням математичного моделювання у середовищі математичного пакету MathCad 15 оптимізовано масову частку казеїну міцелярного у складі морозива жирністю від 0 до 15 % з метою одержання продукту високої якості. Н