Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства(2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаУ статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства.Документ Spherification as a prospective technique of product production at restaurants(2012) Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), OlenaThe paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.Документ Теоретичні та практичні аспекти збагачення зернових культур есенціальними мікроелементами(2011) Сімахіна, Галина Олександрівна; Корихалова, Олена Михайлівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаОбґрунтовано та експериментально підтверджено доцільність отримання зерна різних культур із підвищеним умістом мікроелементів шляхом їх накопичення в зерні зі штучних живильних середовищ. Substantiated and experimentally verified the feasibility obtain different grain crops with high content of trace elements by their accumulation in the grain of artificial culture media.