Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю
    (2021) Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність застосування та впровадження геродієтичне меню для людей похилого віку, проаналізовані готельно-ресторанні господарства, досліджено контингент споживачів, розкрито принципи геродієтичного харчування, а також охарактеризовані вплив продуктів із запропонованого меню на організм людей похилого віку. The article substantiates the use and implementation of geriatric menu for people of hygienic age, analyzes hotel and restaurant facilities, studies the contingent of consumers, reveals the principles of herodietic nutrition, and describes the impact of products from the recommended menu on the health of people of hygienic age.
  • Ескіз
    Документ
    О необходимости контроля и регулирования сезонной волны показателей работы отеля промышленного центра
    (2014) Ивченко, Любовь Александровна
    На основе расчета и анализа индексов сезонности сделаны выводы о необходимости контроля сезонных колебаний основных показателей работы отеля промышленного центра. Построена сезонная волна заполняемости отеля. Обсуждаются предложения по сглаживанию сезонных колебаний финансовых показателей работы отеля. On the basis of the calculation and analysis of seasonality indexes conclusions on the need to control seasonal variations of the basic indicators of work at industrial center’s hotel. Built seasonal wave occupancy. Discusses proposals to smooth seasonal fluctuations of the financial performance of the hotel.
  • Ескіз
    Документ
    О необходимости контроля и регулирования сезонной волны показателей работы отеля промышленного центра
    (2014) Ивченко, Любовь Александровна
    На основе расчета и анализа индексов сезонности сделаны выводы о необходимости контроля сезонных колебаний основных показателей работы отеля промышленного центра. Построена сезонная волна заполняемости отеля. Обсуждаются предложения по сглаживанию сезонных колебаний финансовых показателей работы отеля. On the basis of the calculation and analysis of seasonality indexes conclusions on the need to control seasonal variations of the basic indicators of work at industrial center’s hotel. Built seasonal wave occupancy. Discusses proposals to smooth seasonal fluctuations of the financial performance of the hotel.