Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Житнецький, Ігор Володимирович
    В роботі була досліджена рідка опара, гетерогенна структура, що складається з пшеничного борошна і води. Запропоновано непрямий метод визначення готовності напівфабрикату хлібопекарської промисловості безпосередньо під час його приготування. Для цього вимірювали вторинний крутний момент, що виникає на поверхні чаші, в якій готувався досліджуваний напівфабрикат. За характером зміни моменту були визначені основні етапи його готовності у вигляді конкретних часових інтервалів. In a study of liquid sourdough, a heterogeneous structure consisting of wheat flour and water was investigated. Proposed indirect method of determining the readiness of semi-finished bakery industry immediately during its preparation. For this secondary measured torque that occurs on the surface of the bowl, which was prepared semi-finished product analyzed. By the nature of changes in the time, we identified the main stages of its readiness in the form of specific time intervals.
  • Ескіз
    Документ
    Determination of the main stages of mixing wheat sourdough relative method
    (2016) Dolomakin, Yuriy
    The optimum duration of the cooking liquid wheat sourdough for the proposed design of the mixer was determined by fixing the beginning of time, during which the amount of torque on the outside of the mixing bowl was at the same level for a certain period of time. Slots began to form structures have been identified in the system of the flour/water, the time to reach the maximum resistance of the system, and the start time balancing system as an indirect factor in product availability.
  • Ескіз
    Документ
    Расчет тестоделителя с лопастным нагнетателям
    (Иследовательные работы тестоделителей поршневого типа, 1970) Левченко, Александр Иванович; Скрипко, Игорь Степанович; Шапран, Валентин Захарович; Золотов, Эдуард Борисович; Рахимштейн, Александр Григорьевич
    При проектировании новых аппаратов пищевой промышленности використавуються двигатели, проектируются приводы и элементы для выбора основных параметров. When designing new devices food vykorystavuyutsya motors, drives and components designed to select the basic settings.