Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення інноваційних органічних томатних снеків(2020) Шульга, Анна Вікторівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаУ статті розглянуто розроблення органічних снеків з томатів та насіння соняшнику й кунжуту. Метою розроблення є впровадження на ринок продукту багатого на ессенціальні речовини із відмінними органолептичними характеристиками, здатного замінити собою шкідливі снеки в раціоні пересічного споживача та збагатити його раціон вітамінами та мікроелементами. Снеки з томатів та насіння соняшнику й кунжуту дозволяють впровадити на ринок корисний аналог існуючої продукції. Доведено наявність у готовому продукту необхідних для організму людини корисних речовин – вітамінів та мікроелементів – в кількості 15…79 % добової потреби дорослої людини. Отримані результати доводять доцільність розробки та впровадження даного продукту на ринок України.