Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Документ Система ТАССР для виробництва макаронних виробів за методологією PAS 96:2017(2024) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаСистема НАССР допомагає мінімізувати випадкові небезпечні фактори і визнана обов'язковою на законодавчому рівні в Україні. Для мінімізації ризиків було розроблено ще дві системи – ТАССР (спрямована на попередження шкідливих загроз харчовим продуктам, таких як саботаж, вимагання або тероризм) та VACCP (орієнтована на попередження економічно мотивованого шахрайства з харчовими продуктами). В статті представлено результати розроблення ТАССР для ТОВ «Рівненська макаронна фабрика», для якого створена спеціальна робоча група. Проаналізовано загрози, які виникають під час виробництва макаронних виробів. Для кожної ідентифікованої загрози розглянуто та надано оцінку ймовірності виникнення кожної загрози та її впливу. Здійснено пріоритезацію ідентифікованих загроз для розуміння почерговості введення захисних дій.