Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсосберегающие технологии при производстве пива
    (2013) Прохоров, Александр Николаевич
    Разработаны способы повышения кормовой и питательной ценности пивной дробины, которые включают следующие технологические операции; механический способ обезвоживания и последующая сушка дробины, получение тепло агенту путем сжигания 15% механически обезвоженной дробины. Developed ways to increase the nutritional value of feed and sparging, which include the following manufacturing operations, mechanical method of dehydration and subsequent drying pellet, heat, burning agent by 15% mechanically dehydrated pellet.
  • Ескіз
    Документ
    Фізичні моделі процесу механічного зневоднення пивної дробини
    (2012) Цушко, Л. Г.; Свідерська, Олександра Ігорівна
    Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена методика дослідження зневоднення пивної дробини механічним шляхом. На основі диференціальних рівнянь другого порядку розроблена математична модель зневоднення пивної дробини при постійному зовнішньому навантаженні. Theoretical and experimental studies onbasis of which developed a method of research dehydration of beer pellet by mechanical means. On the basis of second order differential equations developed a mathematical model of dehydration of beer pellet at constant external load.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні методи й обладнання для зневоднення пивної дробини механічним шляхом
    (2010) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир Леонідович
    Наводяться дані щодо розробки і застосування механічного обладнання для зневоднення вторинної сировини пивоварних заводів, зокрема пивної дробини, з метою її подальшої переробки і зменшення кількості відходів виробництва. Information is resulted about development and use of mechanical equipment for dehydration of the second raw material of breweries, in particular beer pellet, with the purpose of its further processing and diminishing of amount of wastes of production.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини
    (2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир Леонідович
    За результатами аналізу експериментальних даних запропоновані залежності ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини від температури. The analysis of the experimental data suggested dependence of effective thermal characteristics of beer pellet temperature.