Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Горобець, Юлія Сергіївна
    Підібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.
  • Ескіз
    Документ
    Технология ветчин запеченных с функционально-комплексными смесями
    (2013) Крыжова (Венглюк), Юлия Петровна; Манченко, Артем Игоревич
    Подобраны функционально-комплексные смеси в составе рассолов для производства ветчин запеченных, обеспечивающих увеличение выхода готовых продуктов и сроков хранения, нежную консистенцию, привлекательный внешний вид, обогащение пищевыми волокнами и микроэлементами. Picked functional complex mixtures in the brines for the production of baked ham, providing an increase of product output and storage term, tender consistence, attractive appearance, enrichment of food fibres and microelements.