Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання інформаційних технологій при розрахунках оптимальних розмірів обладнання для сатурації у цукровому виробництві з метою зменшення викидів відпрацьованих газів в атмосферу
    (2020) Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна
    Робота присвячена дослідженню впливу розміру обладнання для сатурації в процесі очищення дифузійного соку в цукровому виробництві. Розроблена математична модель для розрахунку процесу карбонізації. Встановлено, що теоретичний розмір сатуратора менше тих апаратів, що використовуються на цукрових заводах. Насичення сатураційного газу діоксидом вуглецю негативно впливає на коефіцієнт його використання.
  • Ескіз
    Документ
    Методи екологізації цукрового виробництва з метою зменшення викидів у атмосферу
    (2022) Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна
    Робота присвячена дослідженню впливу розміру обладнання для сатурації в процесі очищення дифузійного соку в цукровому виробництві. Розроблена математична модель для розрахунку процесу карбонізації. Встановлено, що теоретичний розмір сатуратора менше тих апаратів, що використовуються на цукрових заводах. Насичення сатураційного газу діоксидом вуглецю негативно впливає на коефіцієнт його використання.
  • Ескіз
    Документ
    The influence of constructive size of equipment on the carbonation process in sugar production
    (2015) Yushchuk, Inna; Ovcharuk, Vladimir; Seidykh, Olga; Vovkodav (Obizyuk), Natalia
    The paper studies influence of the size of equipment for saturation in crude juice purifying process in sugar production. Parametric diagrams and a mathematical model for calculation of carbonation process are developed. It is established that theoretical size of saturator is smaller than the size of machines used in sugar factories. Saturation of carbonation gas with carbon dioxide has negative impact on its utilization rate.