Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Підібрані компоненти та розроблені рецептури м’ясних фаршів, з яких вироблені биточки, досліджені органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники фаршів та готових виробів та за ними визначені оптимальні поєднання інгредієнтів в кращих варіантах рецептур. Neat components and worked out compounding of forcemeats, from that there are mine-out rissoles, investigational оrganoleptic, physical and chemical, functionally-technological indexes of stuffing and finish goods and after them optimal combinations of ingredients are certain in the best variants of compounding.