Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Виділення летких домішок водно-спиртових сумішей з використанням градієнтної конденсації сприятиме економії енергоресурсів, поліпшенню якості спирту
    (2005) Маринченко, Віктор Опанасович; Мельник, Людмила Миколаївна; Чернишова, Леся Вікторівна; Мельник, Юрій Володимирович; Маринченко, Лоліта Вікторівна
    В статті досліджено, що впровадження градієнтної конденсації водно-спиртових парів у процесі виділення спирту сприяє підвищенню якості спирту як за аналітичними так і за органолептичними показниками та сприяє економії енергоресурсів. The paper investigates that the introduction of gradient condensation of water-alcohol vapors in the selection of alcohol contributes to the quality of alcohol both analytical and by organoleptic and promotes energy savings.
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості
    (2010) Бевз, Вікторія Володимирівна
    Харчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, що забезпечує населення країни продовольчими товарами. Одна з найгостріших проблем галузі — висока енергомісткість виробництва. Впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів, забезпечить економічну безпеку держави, надасть змогу підприємствам досягти високої конкурентоздатності і призведе до зменшення забруднення довкілля.