Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ К вопросу лучшего использования мощностей комбикормовых предприятий(1978) Ильчук, Виктор Борисович; Шаповаленко, Олег Иванович; Балацкий, О.; Прохоров, Александр НиколаевичОдним из путей увеличения производства комбикормов является повышение эффективности использования мощностей действующих и вновь вводимых предприятий. One of the ways to increase the production of animal feed is increasing the efficiency of utilization of capacities of existing and newly introduced plants.Документ Насіння льону як компонент для виробництва комбікормів(2011) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаВ статті розглянуто можливість використання насіння льону для виробництва комбікормів. На основі проведених досліджень і виходячи з біохімічного складу,пропонується використовувати насіння льону і продукти його переробки, як білково-вуглеводні і ліпідно-білково-вуглеводні функціональні добавки в комбікормовому виробництві. An opportunity of flax seeds usage is considered in the article. On the basis of an undertaken research work and according to biochemical composition, the flax seeds, its derived products, such as proteic- carbohydrate and lipidic-proteic- carbohydrate functional additives are proposed to be used in mixed feed industry.Документ Екологізація виробництва спирту із зерна(2005) Левандовський, Леонід Вікторович; Михайлів, Андрій Петрович; Олійнічук, Сергій ТимофійовичДосліджено можливість повної заміни води проясненим фільтратом післяспиртової барди для приготування замісу у технології перероблення зерна в спирт. Встановлено, що такий прийом не погіршує перебіг процесів гідролізу крохмалю і забезпечує нормативний вихід спирту із 1 т сировини, дає змогу суттєво зменшити витрати артезіанської води у виробництві, скоротити об’єм виробничих відходів на 60 ...70 % і створює передумови для значного здешевлення процесу одержання сушеного кормового продукту із барди внаслідок повторного використання рідкої її частини.