Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Позитивно впливає екстракти чорного і зелено чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси(2010) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, В.У статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок і печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Установлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. In the article the manufacture of protein-whipped cakes, pastries and biscuits using extracts of black and green tea. The optimum recipe for the best composition foaming ability semi protein-whipped and organoleptic properties of finished products. Established the effect of temperature on the process of extraction and concentration of the extract on foaming ability.