Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Відпрацювання раціонального режиму в робочій камері тістомісильної машини з метою оптимізації робочого процесу і якості тіста
    (2001) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій Юрійович
    Розроблено модель машини з прозорими стінками яка дозволяє фіксувати траєкторії руху частинок в процесі замішування. Відпрацьовано на рідинних середовищах три типи робочих органів. Developed a model the machine with transparent walls which allows fixing the trajectory of motion of particles in the process of mixing. Three types of workers worked through on liquid media.
  • Ескіз
    Документ
    Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий
    (1989) Юрчак, Вера Гавриловна; Сысоев, Иван Аверьянович; Вербицкий, Борис Ильич; Луцик, Юрий Павлович; Грабошникова, В. И.
    В статье показано, что наилучшие условия замеса обеспечиваются в прессе «Кобра». Изделия получаются лучшего качества по сравнению с теми, замес теста для которых осуществлялся в прессах ЛПЛ-2М или «Демако». Установлено, что более важное влияние на качество изделий имеет продолжительность замеса, а не вакуумирование. The best condition of paste knead make sure in press Kobra. Produce with best quality macaroni than in press LPL-2M and press Demaco. The duration of knead is more important than vacuuming.
  • Ескіз
    Документ
    Тістомісильна машина для дискретної технології
    (2008) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій Юрійович
    Тема є актуальною для вітчизняного виробництва, а саме обґрунтування технічного рішення нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, обумовлене досить складною моделлю процесу замішування.