root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бараненко, Сергій Сергійович
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
1
search.filters.subject.енергетична цінність
1
search.filters.subject.заварне тістечко «Трубочка» з кремом «Шарлот»
1
search.filters.subject.заварне тістечко «Трубочка» з шоколадним кремом
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бараненко, Сергій Сергійович
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Використання порошків із сублімованих ягід у виробництві органічних бісквітних напівфабрикатів для тортів і тістечок з впровадженням розробленої рецептури на кондитерському підприємстві ТОВ «ЛА ТАРТА» у м. Київ
(
2024
)
Бараненко, Сергій Сергійович
Показати більше
Документ
Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництва
(
2022
)
Бараненко, Сергій Сергійович
Показати більше