root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Буряк, Дар’я Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.біологічна цінність
1
search.filters.subject.дефіцит білка
1
search.filters.subject.кондитерські напівфабрикати
1
search.filters.subject.крем з вершків
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Буряк, Дар’я Олександрівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розроблення рецептур і удосконалення технологій інноваційних харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Розділ: Технологія оздоблювального напівфабрикату – крему з використанням молочно-білкового копреципітату
(
2022
)
Буряк, Дар’я Олександрівна
Показати більше