root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Оваденко, Анастасія Андріївна
Ключові слова
search.filters.subject.майонезний соус
1
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.система НАССР
1
search.filters.subject.система управління безпечністю
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Оваденко, Анастасія Андріївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.майонезний соус
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезного соусу з м.ч.ж. 50 % на ПрАТ «Київський маргариновий завод» відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019
(
2024
)
Оваденко, Анастасія Андріївна
Показати більше