root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Свинтак, Валерія Олегівна
Ключові слова
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
2
search.filters.subject.програми-передумови
1
search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
1
search.filters.subject.діаграма послідовності технологічного процесу
1
search.filters.subject.кондитерська промисловість
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Свинтак, Валерія Олегівна
×
Початкова дата: 2022
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням натурального сливового порошку на ТОВ «Ла Тарта» згідно з стандартом BRCGS FOOD
(
2024
)
Свинтак, Валерія Олегівна
Показати більше
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»
(
2022
)
Свинтак, Валерія Олегівна
Показати більше