root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Медведюк, Дмитро Олександрович
1
search.filters.author.Медведюк, Ірина Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.збалансовані харчові продукти
2
search.filters.subject.кафедра технології оздоровчих продуктів
2
search.filters.subject.оздоровче харчування
2
search.filters.subject.функціональний харчовий продукт
2
search.filters.subject.функціональний інгредієнт
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.збалансовані харчові продукти
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Проект виробництва сосисок, збагачених морквяним пюре, призначених для харчування дітей шкільного віку
(
2020
)
Медведюк, Ірина Олександрівна
Показати більше
Документ
Проект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчування
(
2020
)
Медведюк, Дмитро Олександрович
Показати більше