root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Росінський, Ярослав Андрійович
1
search.filters.author.Слободянюк, Владислав Олександрович
Ключові слова
search.filters.subject.молочний білок
1
search.filters.subject.емульсія
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.м’ясні вироби
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023 - 2024
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.молочний білок
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків
(
2024
)
Слободянюк, Владислав Олександрович
Показати більше
Документ
Розроблення технології пастоподібного напівфабрикату на основі сушеної тваринної і рослинної сировини
(
2023
)
Росінський, Ярослав Андрійович
Показати більше