Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
46 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу виробництва вершкового масла шляхом удосконалення масловиготовлювача ММ-1000(2024) Васюк, Владислав ВадимовичДокумент Вплив гнучких робочих графіків на робочу продуктивність і задоволеність персоналу(2024) Редька, Олександр ВікторовичДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Дрогобич Львівської області з впровадженням сучасного асортименту та енергозберігаючого обладнання(2024) Подліпна, Аліна ОлегівнаДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Хмільник Вінницької області з впровадженням крафтового хліба та сучасного обладнання(2024) Непийвода, Анастасія ЯнівнаДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій та виробу оздоровчо-профілактичного призначення(2024) Вастюк, Дмитро АнатолійовичДокумент Особливості управління персоналом в закладі ресторанного господарства в умовах війни(2024) Саєвська, Ірина РусланівнаДокумент Оптимізація робочих режимів позиційного пневмоприводу пакувальної машини(2024) Мовчан, Олександр МиколайовичДокумент Модернізація лінії фасування харчових продуктів у полімерні пляшки місткістю 1л продуктивністю 1800 пляшок за годину(2024) Ольховець, Єгор СергійовичДокумент Розробка портального робота-маніпулятора для пакування штучних крихких виробів, продуктивністю 2000 шт/год(2023) Ємельянов, Дмитро ВолодимировичДокумент Розробка транспортної системи лінії вкладання пачок морозива в картонні ящики продуктивністю 40000 пачок/годину(2023) Манченко, Денис Миколайович