root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дідескул, Андрій Володимирович
1
search.filters.author.Кондрацький, Андрій Олександрович
Ключові слова
search.filters.subject.солодкі соуси
2
search.filters.subject.заклад ресторанного господарства
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.виробництво
1
search.filters.subject.виробнича програма
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.солодкі соуси
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розширення асортименту солодких соусів для кафе-кондитерської
(
2023
)
Дідескул, Андрій Володимирович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології солодких соусів на основі фруктово-ягідної сировини для ресторану першого класу
(
2023
)
Кондрацький, Андрій Олександрович
Показати більше