root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
2
search.filters.author.Лявданський, Артем Олександрович
1
search.filters.author.Бірюк, Юлія Вікторівна
1
search.filters.author.Старова, Олена Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.термічна обробка
2
search.filters.subject.кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
2
search.filters.subject.подрібнення
1
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020 - 2022
4
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.термічна обробка
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 13,5 тон за зміну
(
2022
)
Бірюк, Юлія Вікторівна
Показати більше
Документ
Інтенсифікація процесу приготування маси для виробництва плавлених сирів шляхом удосконалення конструкції котла-плавителя
(
2022
)
Лявданський, Артем Олександрович
Показати більше
Документ
Розроблення технології пасти сиркової із термічно та механічно обробленим топінамбуром з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 46 т за зміну
(
2021
)
Старова, Олена Сергіївна
Показати більше
Документ
Модернізація установки для термічної обробки твердого сиру, типу ПЗ з розробкою подрібнюючого механізму
(
2020
)
Лявданський, Артем Олександрович
Показати більше